_________________ ...aby mowa polska w całym kraju i daleko poza jego granicami słyszana była...
30 gru 2019, 20:05
Łukasz-O
Ekspert
Dołączył(a): 22 gru 2010, 22:12 Posty: 2386 Lokalizacja: Warszawa
Re: Budowa Masztu - Dokumentacja fotograficzna
Link do tych zdjęć, pierwszy raz podany był kilka miesięcy temu. Potem jeszcze parę osób go wklejało Wstyd, nie śledzisz forum
02 sty 2020, 04:50
Tadekmaj
Ekspert
Dołączył(a): 13 mar 2010, 23:39 Posty: 584 Lokalizacja: Warszawa
Na forum, panuje bałagan i nie którzy nawet nie wiedzą, bo wklejają ponownie to, co już dawno było zamieszczone. Powinien powstać dział pt. Archiwum - Dokumentacja Fotograficzna obrazująca, wszystkie tematy z forum i tam szukać fotografii. A tak to wszystko jest porozzucane po różnych tematach.
16 sty 2020, 14:46
Darek Rz
Ekspert
Witam. Zgadza się . Ja sam wstydzę się za to co dzieje się w wątku który załozyłem ze zdjęciami. Niewiele zdjeć zostało bo linki wygasły. Trzeba by to jeszcze raz powrzucać , ale ja niestety cierpie na straszny brak czasu. Praca dom , praca dom itd , nie ma na nic czasu. Ja ze swojej strony moge tylko przeprosić. Mam chyba jeszcze gdzieś na dysku jeszcze chyba dwa zdjecia niepublikowane na forum ( Łukasz i kilku kolegów pewnie je zna) i nie ma kiedy wrzucić bo najpierw trzeba zrobic porzadek. Tylko kiedy .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość